Утре вечер от 21.30 часа в "България търси талант" зрителите ще видят повече подробности за зверски пребития Красен - българският Роналдиньо. След като в продължението на репортажа на „Господари на ефира" стана ясно какви мерки ще предприеме полицията по този въпрос, „България търси талант" ще разкрие какво мислят за случилото се журито, както и някои от участниците.

Снощи в епизода 58-годишна певица успя да изправи публиката и журито на крака. Чеченката Людмила Йовчева, която от 40 години живее в Котел, завладя всички с изпълнението си на "My way" на Франк Синатра. След като получи оценките си от журито, тя не успя да сдържи сълзите си.

Преди да покори сцената на шоуто Людмила разкри и любопитни подробности за живота си - най-голямата радост в живота й е песента, както и двете й дъщери и двете внучета. А най-тъжният момент - когато убиват майка и в Чечня и тя не могла да я погребе!

Освен Людмила още един участник изуми журито на "България търси талант". Това е Йордан Илиев - 18-годишен ученик от Пловдив. Той шашна цяла България с невероятната си пластичност и невъобразимата комбинация между брейк и кючек. Той е самоук - научил се е да танцува из пловдивските дискотеки.

Има петима по-малки братя, на които възнамерява да предаде уменията си. Утре вечер в епизода зрителите ще видят отблизо ежедневието на Йордан.

Екип на „България търси талант" посети града на тепетата, за да разбере какво мислят приятелите и съучениците за изумителните му умения, както и как цялата фамилия Илиеви, която се състои от 21 души, успява да живее в един апартамент.