Венета Харизанова напусна Dancing Stars
Венета Харизанова напусна Dancing Stars / снимка: bTV

Тази седмица на поредните елиминации в Dancing Stars на дъното на класирането се озоваха Бианка Панова и Светослав Василев, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Мадлен Алгафари и Александър Вачев. Много неочаквана беше появата на гимнастичката на елиминации. Въпреки че е определяна, като една от най-добрите танцьорки в шоуто, тя и нейният партньор се наложи да се борят за зрителските симпатии. Венета Харизанова също не беше пощадена от зрителите, въпреки че се представи много добре в последната задача, когато тя и партньорът й Илиан танцуваха фокстрот и получиха похвалите и високите оценки на журито. Участието на елиминации на Мадлен Алгафари не беше изненада и заедно с Александър имаха възможността да изтанцуват отново своят джайв.  

Първата спасена двойка в събота вечерта беше тази на Бианка и Светослав, като 56,1% от зрителите бяха гласували в тяхна подкрепа. 30,2% от гласувалите бяха дали своя вот за психотерапевта Мадлен Алгафари, а Венета беше подкрепена едва от 13,7% от зрителите, които всъщност прекратиха участието й в шоуто. 

„Венета е сладка, искрена, истинска, неподправена и адски секси", каза Азис в специално  видео в нейна подкрепа. Илиана Раева я определи като лъвицата в  шоуто. Вера Маринова-Аткинс сподели за нея, че е непредвидима и очаква с нетърпение да види следващото й изпълнение. Според самата Венета, минути преди да отпадне от шоуто, зрителите не са я подкрепяли смятайки, че тя има силен вот.    
Тази вечер на сцената  на шоуто ще бъде изключително горещо в ритмите на салса и ламбада. Сложни хореографии, акробатика и шоу обещават звездите на Dancing Stars. Танцовите сцени от любими, култови филми ще внесат холивудски блясък на сцената.