Следва

ReView of the week. Изминалата седмица на едно следобедно еспресо

Големите приготовления за старта на "Великолепната шесторка"

УНИЦЕФ и Ани Салич представят днес проекта „Семейство за всяко дете!” пред шуменските медии заедно с...

Events преди 13 години

Ден преди старта на благотворителното шоу на bTV „Великолепната шесторка” дванайсетте звезди, които безвъзмездно ще пеят в подкрепа на изоставените бебета и малки деца и родителите в риск, репетират усилено заедно с музикалния директор Ачо Заберски и режисьора Магърдич Халваджиян.

Певците и известните личности репетират отделно едни от други, за да не научат до последно с кого ще имат шанса да пеят в продължение на 3 месеца.

Нито един от певците не е заявил претенции към бъдещия си партньор в шоуто, но всички вече са нетърпеливи да се запознаят с останалите шестима участници и да изберат своята дуетна половинка. Всичките 12 звезди са мотивирани да дадат най-доброто от себе си, за да помогнат на над 100 деца от дома в гр. Шумен да намерят семейство.

Какви съвети и насоки за по-добро представяне и спечелване на сърцата на зрителите ще им дадат звездните участници от първия сезон на предаването, ще стане ясно утре от 20.00 часа в двучасовия епизод на живо по bTV.

В стартовия епизод на „Великолепната шесторка” зрителите ще се запознаят подробно с проекта „Семейство за всяко дете!”, който ще бъде реализиран с набраните средства от кампанията.

Докато екипите на bTV, „Глобал филмс” и дванайсетте звезди се готвят за големия старт утре, Ани Салич и Таня Радочай, Представител на УНИЦЕФ за България, са в Шумен, където от няколко дни работят с общинските власти, екипа на дома за бебета и социалните работници.

Междувременно Надя Денева от УНИЦЕФ даде допълнителни пояснения за целта на съвместната кампания на bTV и УНИЦЕФ, чиято цел е да се закрие домът за бебета в Шумен и за всяко дете в него да бъде осигурено семейство.

Утре специални гости в „Тази сутрин” по bTV ще бъдат Маги Халваджиян и Виктория Бехар, изпълнителен продуцент на bTV Новините. Новините и актуалните предавания на bTV имат основна роля в информационната кампания за проблемите, които „Великолепната шесторка” поставя. Всяка стъпка от реализирането на проекта „Семейство за всяко дете!” и изразходването на зрителските дарения ще бъде отразявана в емисиите.

Гледай утре по bTV.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.