Режисьорът на „Великолепната шесторка“ Магърдич Халваджиян заяви иронично, че лицето на предаването Ани Салич е трябвало да води първия сезон на шоуто по пеньоар.

По време на пресконференция за старта на втория сезон на предаването, той обясни, че много хора са възроптали срещу скъпите дизайнерски рокли, с които се обличаше водещата миналата година, пише bliasak.bg.

„Това, че живеем в бедна държава, да не би да значи, че Ани Салич трябва да води по пеньоар, а Бойко Борисов да ходи със скъсано сако“, попита Маги Халваджиян.

Той добави, че е решил да работи със същия екип, с който и в миналото издание на шоуто. На сцената заедно с Ани Салич ще се изявяват музикалният продуцент Ангел Заберски и група „Акага”.

Режисьорът сподели също така, че е останал приятно изненадан, че всеки човек, когото е поканил да участва в предаването, е приел на драго сърце. „Соломон Паси искаше да свири на акордеон“, издаде Магърдич, но не конкретизира дали Паси ще е сред участниците.

„Великолепната шесторка“ ще продължи три месеца и ще се излъчва два пъти седмично. Продуцентите отказаха да назоват 12-те известни личности, които ще се борят за благотворителната кауза тази година. Само намекнаха, че сред тях ще бъдат спортна легенда, кино актьор, едно от най-красивите тв лица и лъчезарна комедийна актриса.

Вторият сезон на „Великолепната шесторка” ще набира средства за създаване на модел, по който да бъдат закрити всички домове за бебета и малки деца. Той започва на 22 септември в 20.00 часа по bTV.