Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб" / Интервю със Светльо Хиподилски

Интервю със Светльо Хиподилски
31.08.07 21:04

Автор:сп. Хай Клуб

Светльо Витков:

 

“Никога не съм бил скин хед”

 

Светльо Витков Хиподилски е един от най-интелигентните простаци в България. Вижте какво разказва бившият фронт мен на група Хиподил за всички свои нови начинания, личния си живот и отминалите дни.

 

 

 

 

Нед: Подочух че съвсем скоро ше издадеш нова, биографична книга в която се разказва за историята на група Хиподил…тогава когато все още си имал коса…

 

Светльо: Ми аз винаги съм бил без коса и като съм се родил и сега…а в книгата е цялата история на групата и всички историй и лица в нея са измислени…даже два пъти са измислени. Веднъж са измислени, после са забравени и после пак са измислени за да има общо с деиствителността. В книгата пише за всичко - напивания,гаджета,простотий,скандали,побоища, то живота на рокендрола си е такъв. Тя ше излезе на пазара най-вероятно към 20-ти Юли. Заглавието на книгата е Булгарно с под заглавие “Истерията Хиподил”.

 

Нед: Предишната ти книга “Благодарение НА…” беше доста силна. Колко бройки се продадаха от нея и изкара ли добри пари?

 

Светльо: Естествено че се изкарват пари но по принцип в България пазара е много стеснен главно защото сме малка държава а пък и на хората не им е много до книги. За тях е по-важно да има ракия и мезе на масата и да свири чалга по радиото па за книгите много не ги боли. Продадоха се няколко хиляди бройки от тази книга което за в България ше рече че тя си е направо бестселър…много е стеснен пазара…за това требва да се поразтвори…

 

Нед: Мои приятел металист ми разказа една история в която преди доста време случайно сте били заедно на един купон и ти в пияно състояние си обладал някаква съдистично дебела и невзрачна дама-металистка. Имало ли е такъв случай?

 

Светльо: Не помна точно но е възможно ако съм бил много пиян…въпроса е мене некой да не ме е обладал… (мощен смех и от двете посоки)

 

Нед: А иначе преследван ли си от жените?

 

Светльо: Как така преследван? Аз да не съм некъв дивеч… сърна или глиган че да ме преследват ? (смях)

 

Нед: Сега както обикновенно в моята рубрика следват два въпроса изпратени на e-mail-а ни от дечица редовни читатели на списанието.(ЛЪЖА)

 

Светльо: Супер! Ше им отговориме на малките Кузувчета.

 

Нед: Първият въпрос е дали некога си участвал в скин хед организация тоест бил ли си скинарче?

 

Светльо: Скинарче не съм бил никога…скин по неволя може да се каже - в смисъл че керемидите леко са ми оредели и съм “плеши”. По принцип познавам повечето софийски скинове но аз не съм бил и не смятам да ставам.

 

Нед: Второто детенце пита защо преди известно време на концерт в София си се уригнал мощно на микрофона и не смяташ ли това за невъзпитано?

 

Светльо: Съгласен съм че е невъзпитано но когато човек много се газира, той трябва да изхвърли газираното по някакъв начин. Добър човек – лоши работи в себе си не трябва да държи! И пак добре че микрофона е поставен високо и може да долавя звуци издавани само с по-горната част на тялото. Ако беше по-ниско долу, друг вид звуци щеха да се чуят… (следва 8 минутен непрестанен смях от двамата)

 

Нед: Защо се разделихте с група Хиподил?

 

Светльо: Не става въпрос за раздяла а за това че не бяхме издавали албум вече 7 години което говори че групата е вече непродуктивна. Но знае ли човек може след 10 години пак да се събереме както сега Спайс гърлс се събраха. За разлика от тях обаче след 10 години ние ше сме още по-грозни.

 

Нед: Видяхме вече първия клип на новата ти група “Svetlio & the legends”. Разбрах че съвсем скоро започвате заснемането на втори клип към друга песен от албума ви!?!

 

Светльо: Да, започваме снимките на клипа след седмица. Той ше е към песента ABOVE THE THINGS която е втората песен от албума а самия клип ше бъде весело-летен и много морски. Забравих да спомена че албума ни излиза официялно на 14-ти Юли и заглавието му е също както на новата ми книга-Булгарно и в него ше има 9 песни.

 

Нед: Мислил ли си някога да се занимаваш с телевизия? Според мен би бил доста талантлив ТВ водещ?

 

Светльо: По принцип да, но никога не съм имал сериозни предложения досега за работа в телевизия а на мен в кабеларка не ми се работи. Имам по-големи изисквания…ако ше е гарга – да е рошава, ако ше е патка – да е гладка… (тука отново смех разбира се)

 

Нед: Като за финал да ни поразкажеш нещо интересно наоколо, освен всички тези новини покрай теб за които призна преди малко?

 

Светльо: Подготвяме няколко концерта през Август месец които ше бъдат на морето. Засега местата са : Созопол, Слънчев бряг и Варна а може би и Каварна. Отделно през Октомври смятаме да организираме един грандиозен шоу концерт и спектакъл на които подгряваща група ше ни бъде една нова много интересна и талантлива група в която ше участваш и ти…

 

Нед: Да…точно така…

 

 

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1582