Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Двама участници напускат шоуто след първа среща с мистериозното жури в събота в „Ясновидци”

отпечатай новината

01.05.2009 10:20 | Видян 5856 пъти

Двама участници напускат шоуто след първа среща с мистериозното жури в събота в „Ясновидци”

В поредния шести епизод на „Ясновидци” тази събота зрителите ще имат възможността да надникнат зад кулисите на националната опера. Единайсетият по ред експеримент се нарича „Скривалище”. Сред декорите, калъфите за инструменти и множеството десетки кутии екипът на “Ясновидци” ще скрие живо, дишащо същество. В един от куфарите или шкафовете има някой, а в останалите има… изненади. В тази задача участниците в “Ясновидци” не могат да разчитат на логика, от значение е само дарбата. Кой или какво е намерило убежище и ще бъде ли разкрито живото същество сред неживите предмети, зрителите ще могат да разберат тази събота в 20:00 ч. 

В дванайсетия експеримент „Следите остават” ясновидците ще бъдат отведени на място, където се е случило едно от най-ужасяващите престъпления, което криминологията ни познава. Преди девет години това  престъпление е извършено от двама мъже. Днес единият от тях е мъртъв, а другият е в затвора до края на живота си. Извършеното тук надминава и най-зловещите представи за това на какво са способни хората. Въпросът е: ще уловят ли участниците в “Ясновидци” онзи писък на миналото, за който другите остават глухи.

В предстоящия епизод най-мистериозните личности във втория сезон на “Ясновидци” – тайнственото жури - за първи път ще се срещне с осемте участници в този необикновен експеримент. След тази среща двама от ясновидците ще си тръгнат от надпреварата. Межувременно, на сайта на шоуто www.yasnovidci.btv.bg участниците с най-малък онлайн вот – от по 1% - са Василка Анакиева и Иванка Мицова. Дали обаче именно те ще отпаднат в предаването – ще стане ясно тази събота.   

Славата на предването „Ясновидци” се носи вече и извън Бълагрия. Преди броени дни на електронната поща на шоуто се получи писмо от съседна Македония. Оказа се, че „Ясновидци” също е „пратано” (следено) с огромен интерес там. Авторката на писмото проявила интерес и към магнетичната особа на „водителиот” Ники Георгиев и възнамерява да направи фен-сайт в Интернет за него. В същото време участничката от първия сезон на предаването Виктория Аронова, известна като баба Йога, която се търкаляше в прахта с необясним копнеж, се включи в руското издание на шоуто като един от деветимата нови участници. 

Вчера един от на-младите участници в експеримента-Роберто Методиев- разговаря със свои фенове във форума на сайта на предаването www.yasnovidci.btv.bg. Разговора можете да видите тук http://yasnovidci.btv.bg/bg/videos/view/58#video.

В сайта зрителите вече могат да разкажат интересни случки, които описват техния собствен сблъсък със света на незримото. Най-добрите истории ще бъдат оценявани от потребителите чрез анкета и събралите най-много гласове ще получат награди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !