Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елена Петрова: Не съм жена, която ще си купи бижу

отпечатай новината

07.01.2008 14:54 | Видян 26647 пъти | Гласували 9

Елена Петрова: Не съм жена, която ще си купи бижу

Каква е красивата жена?
Красивата жена е естествената жена, но не разбирай: както майка я е родила. Тя
трябва да е намерила своя стил, своите изразни средства, без да подражава, да се опитва да бъде някой друг, което винаги си личи и натоварва околните. Външно може и да заприличаш на някого, но отвътре? Цялото ти самочувствие и излъчване, зависи от това какъв си отвътре.

Какъв е твоят личен стил?
Най-добре се чувствам в черно. Няма нищо по-елегантно от една жена в  хубава черна рокля, комбинирана  с хубави аксесоари или цветни обувки ли чанта. Късото го изключвам като дължина, за мен е неприемливо. Много харесвам дънки деним, с бяла риза и едно хубаво сако, изчистени обици и часовник. За мен на първо място е чистоплътността – чиста коса, семпъл грим, поддържани ръце.  Една по-скромно  облечена, но поддържана жена, може да е много стилна и елегантна. Скъпото не е гаранция за стил. Аз съм за класиката и по-изчистените неща.

Какви бижута си купуваш?
Аз не съм жена, която ще си купи бижу. Мъжът ми се грижи за това и смятам, че това е абсолютна привилегия за мъжете, доставя им удоволствие. Много е важно мъжът да усети твоето излъчване, твоята аура и ако е интелигентен и наистина иска да ти направи подарък, той ще съумее да избере “правилното” бижу. Бижуто, което най-много ме определя са може би малки диамантени обици.

Слуша ли те косата?
Да, слуша ме, разбираме се, гледаме се с маски. Търся някаква промяна, имах идея да се подстрижа много късо, но заради работата я оставих. Използвам професионална козметика – Пол Мичел, Перма.

Как поддържаш кожата  си?
Ходя рядко на козметик, поради липса на време. Доверявам се на продуктите на Есте Лаудер, Клиник, Ланком, Гeрлен.

Какво мислиш за пластичните операции?
Нямам нищо против, стига да не се прекалява. В против случай съществува реална опасност да заприличаш на травестит или порно-звезда. Трябва да се прави с мярка и при добри специалисти. Лично аз на този етап не бих променила нищо в себе си с помощта на пластичната хирургия.

Как трябва да се поддържа една жена през различните възрасти?
На 20г. не трябва почти нищо да прави, освен да не пуши, да не прекалява с пиенето, да пие много течности, да бъде удовлетворена в любовта. На 30г. повечето жени вече са родили и трябва да си щадят нервите, което се отразява на кожата. Задължително е да се спортува, по-сериозна грижа за кожата, витамини, повече  сън, добър секс. На 40г. – ще кажа, като стана.  Жената трябва да се грижи за духа и за душата си, а не да се вманиачава на тема лифтинг.

Ти спортуваш ли?
Не, нямам време. Целият ми ден е съобразен с децата и с работата ми.

Как успяваш да се грижиш за децата си и да ходиш на работа?
Имаме жена, която се грижи за нещата около тях, за да мога аз да имам повече време  да бъда с тях. Всяка свободна минута гледам да прекарам с тях. Сутрин не излизам веднага за работа, а гледам да съм до обяд с тях в парка, обядваме, слагам ги да спят и чак тогава започвам да върша моите задачи.

Какво ти дават децата?
Те ме зареждат и едновременно ми взимат цялата енергия. Те непрекъснато изискват от теб, изискват на емоционално ниво и трябва да следваш тяхната игра, ангажиран си с вниманието им.

С какъв подарък един мъж би могъл да зарадва жена си според теб?
Много зависи от социалното положение – има жена, която би се зарадвала на една пералня, друга би искала пътешествие, трета нова кола, вечеря в ресторант.
Има голям избор. Най-важното е да е даден с любов и с усмивка.

Домакиня или кариеристка?
Работата. Зависи какво включват тези понятия, може и двете. Има жени, които работят от сутрин до вечер и после се прибират да готвят. Аз не го правя, организираме се вкъщи кой какво ще прави. Не мога да готвя, но дори и да мога не смятам , че трябва да го правя, има много други варианти. Понякога чистя. Имаме жена за това, но ако нямах възможност, щях да правя и това. Какво, ще седя на мръсно вкъщи, защото съм Елена Петрова ли? Това няма да стане. Аз съм маниак на тема чистота. Ако  видя боклук, ще го вдигна, разбира се.

Какво те успокоява?
Разходка в парка с децата или да си хвана моя мъж под ръка и с него да излезем.
Обичам да се ровя в някакви мои си неща вкъщи. Обичам да стоя сама със себе си .

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !