Вчера вечерта Етиен Леви и Ива Григорова се завърнаха на сцената на Dancing Stars. И за двата танца, които изпълниха - джайв и английски валс, те получиха макасимални оценки от журито.

Памбос открито обяви, че ще вдига най-високите оценки, защото неговото желание беше  именно Етиен да се включи отново в танцовата надпревара. Илиана Раева го определи като най-добрия танцьор от мъжете в цялото шоу, а Мария Гигова също сподели, че е един от нейните фаворити.

Специално в негова защита зрителите видяха Марги Хранова, която беше категорична: „Той носи таланта в себе си".

Конкурент на Етиен за завръщане беше Венета Харизанова, която също обра похвалите на журито и техните високи оценки за салсата и филмовата сцена от «Криминале», които танцуваха с Илиан.

Въпреки че брюнетката беше болна и с висока темеперетура, тя беше мобилизирана и се представи по най-добрия начин. В нейна защита Мартин Захариев каза, че като единствена жена в битката за завръщане тя е с едни гърди напред, но уви, това не успя да я върне отново - зрителите предпочетоха белокосия шоумен.

В края на шоуто легендарният хореограф на световните звезди Венол Кинг обяви новата задача за следващата седмица. Звездите на Dancing Stars ще трябва да поставят хореография върху парчета на Майкъл Джексън.

За втората си задача те отново ще трябва да се готвят върху музика на краля на попа, но тук хореографията ще бъде колективна, жените в шоуто ще трябва да изпълнят общ танц, както и мъжете. Самият Венол ще направи хореографиите им и ще обучава участниците през цялата седмица.

Следващата събота в шоуто няма да има елиминации, но за сметка на това зрителите ще станат свидетели на изключително любопитен конкурс. Митко Павлов, Елена Петрова, Илиана Раева и Памбос Агапиу ще танцуват в Dancing Stars.

Заедно с професионални партньори те ще трябава да подготвят по един танц. Голяма изненада е задачата на  Митко Павлов, който заедно с Цвета Цочева ще се наложи да кърши тяло в ориенталски танц.

Как духовитият водещ ще се справи с тази задача, предвид танцовите си способности, които самият той не веднъж иронизира, зрителите ще видят в събота.

Партньор на красивата Елена ще бъде Николай Николов, с когото ще изпълнят салса. Авторитетното жури Илиана Раева ще постави на сцената страстно танго с Илиан Чакъров, а Памбос Агапиу и Петя Димитрова ще изпълнят еротичен танц.

Техните изпълнения ще оценяват Мария Гигова, Вера Мринова и Слави Трифонов, както и зрителите с есемеси и обаждания. Наградата за победителите ще бъде 10 000 лв. с благотворителна цел.

Тя е предоставена от продуцентска компания 7/8, а спечелилият сам ще реши за каква благотворителна кауза да дари парите. В тази специална вечер водещи на шоуто ще бъдат Борис Солтарийски и Нели Петкова.