Графа отпадна от Dancing Stars
Графа отпадна от Dancing Stars / bTV

Аристократът на шоуто и неговата красива партньорка напуснаха сцената на Dancing Stars в събота вечер. Миналата седмица тяхната ламбада и филмовата им сцена от „Брилянтин" бяха оценени най-ниско от журито и вчера вечерта те се озоваха на елиминации. В подкрепа на Графа в специално видео зрителите видяха Сантра и Кристо, който призова: "Графа е българският Казанова. Ако не гласувате за него, ще ви намери и ще ви скъса сърцето." И въпреки, че този път Графа не сбърка най-важната стъпка в танца от култовия филм, 24,8% от зрителите гласуваха за него, което се оказа недостатъчно за оставането му в шоуто.

Още в неделя вечер обаче той и неговата партньорка Юлия ще имат възможността да се завърнат на сцената, танцувайки с всички отпаднали до момента двойки. Какво обаче ще се случи във вечерта на голямото завръщане в Dancing Stars, предстои зрителите да видят още днес. В специално интервю веднага след отпадането си Графа сподели: "Виенският валс беше най-големият ми кошмар в това шоу." Заради усилените репетиции за турнето си с група „Акага", той призна, че с Юлия не са имали и достатъчно време за подготовка.

Представянето на Станислава и Георги, Аксиния и Стоян също се оказа незадоволително за журито миналата седмица и на поредните елиминации вчера вечерта те също се наложи да се борят за зрителските симпатии, след като се озоваха в дъното на общото класиране. Култовата сцена от филма „Маската", която Станислава и Георги изпълниха на сцената, бе определена от съдиите като един от най-оригиналните и най-рискови етюди в шоуто. Те поздравиха половинката на Краси Радков за смелостта, а самата Станислава призна за пръв път, че е тренирала фигурно пързаляне и това много й помага при изпълнение на сложната акробатика. Зрителите също й помогнаха и спасиха нея и партньора й от елиминации, като 39,7% от гласовете бяха в тяхна полза.

Аксиния и Стоян попаднаха на елиминации за трети път. Те изпълниха отново горещата си ламбада. Журито ги похвали, а Илиана Раева ги определи като най-сладката двойка в шоуто, които се харесват взаимно изключително много. 35,5% от зрителите също харесаха сексапилната брюнетка и Георги и ги спасиха от отпадане.

Голямото завръщане предстои в неделя вечер на сцената на Dancing Stars. Шест двойки ще танцуват, за да могат отново да влязат в шоуто. Крум Савов и Мария Агапиу, Етиен Леви и Ива Григорова, Тодор Кирков и Петя Димитрова, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Миодраг Иванов и Цвета Цочева, Графа и Юлия Андронова са звездните двойки, които ще се борят за завръщане.