Вера Маринова-Аткинс замества Мария Гигова в Dancing Stars


Вера Маринова-Аткинс замества Мария Гигова в Dancing Stars

8050

Вера Маринова-Аткинс е новият член на журито, който ще замества Мария Гигова в продължение на две седмици. Художествената гимнастичка и един от емблематичните спортни коментатори у нас заяви, че няма да бърза с добрите оценки, но няма да ги спести, ако звездите ги заслужават.

Шоуто снощи беше открито с танца на 89-годишната Сара Патриция Джонсън, която влезе в залата, придружена от своя партньор в скъп мерцедес. Въпреки възрастта тя показа завидни умения в латиното, като сподели, че танцът е нейният живот. Памбос Агапиу не пропусна да потанцува със Сара, която даде всичко от себе си по време на рекламната пауза в студиото и вдигна публиката в залата на крака.

Краси Радков се върна на върха във временното класиране след четвъртия кръг в "Dancing Stars" 2. Актьорът и неговата партньорка получиха максимален брой точки, след като в миналия кръг не успяха да се представят добре.

Етиен Леви и Ива Григорова доказаха, че са двойката, която до момента се представя най-постоянно и всеки път успява да заеме едно от челните места. Двамата изпълниха страхотно пасо добле, след което се класираха на втора позиция.

Остри реплики за пореден път си размениха Илиана Раева и Памбос. Причина за това стана изявата на Бианка Панова и Светослав Василев. Перфектно изпълнената според Раева румба накара зрителите в залата да онемеят, но въпреки това Бианка получи ниска оценка от Памбос. Веднага след това Илиана за пореден път нападна с реплики колегата си от журито, като заяви, че е предубеден в своите оценки. В крайна сметка златното момиче и нейният партньор заеха трето място. 

В дъното на таблицата за втора поредна седмица се оказаха Аксиния и Тодор Кирков. Според Памбос красивата певица танцува повече с уста, отколкото с крака и се представя все по-зле във всеки следващ кръг. Илиана Раева пък заяви, че от танца на спортния журналист е видяла само неговата танцувална половинка Петя Димитрова, а Тодор Кирков е бил незабележим.

В края на шоуто звездите получиха новата си задача.

Илиана Раева хвърли ръкавицата към Краси Радков с думите “ще ви видим колко струвате в следващия кръг”, защото тогава двойките ще трябва да се справят с еротични танци.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички