.

Вижте участниците във "VIP Dance" и "Dancing stars"

Носят се слухове кои ще са евентуалните участници в конкурентните предавания по Нова Телевизия и БиТиВи.В момента се води люта битка между продуцентите Нико Тупарем и Слави Трифонов. Двамата се опитват да надцакат другия като привлекат при себе си по

Вижте участниците във
Нося
се слухове кои ще са евентуалните участници в конкурентните предавания по Нова Телевизия и БиТиВи.В момента се води люта битка между продуцентите Нико Тупарем и Слави Трифонов. Двамата се опитват да надцакат другия като привлекат при себе си по-известни и аткрактивни личности.

За сега слуховете говорят, че в Нова Телевизия ще се подвизават в предаването "VIP Dance" - водещ Милен Цветков, участници - Елица Тодорова (а може би покрай нея ще видим и Стунджи), Бианка Панова, Ицо Хазарта (на когото явно реалити предаванията са му допаднали), Тереза Маринова. В предаването "Dancing stars" пък ще мерят сили Емануела(която в последно време е доста близка със Слави), Алисия, Димитър Рачков, Митьо Пищова, за водещ се говори, че ще е Орлин Горанов.

За сега обачеи двете телевизии мълчат кои ще са участниците и дали слуховете са верни. Наесен ще видим кой кого и кое предаване ще се окаже по-добро и по-гледаемо.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...